- Corona maatregelen

Protocol behandeling praktijk COVID-19

Van onze brancheorganisatie ProVoet in samenwerking met het RIVM ontvang ik regelmatig een update over hoe ik moet handelen voor, tijdens en na de behandelingen om het voor u maar ook voor mij zo veilig mogelijk te maken.

Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondmasker in de praktijk verplicht.

Wanneer u één van onderstaande vragen met JA beantwoord dan moet afspraak worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4 . Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien u een begeleider nodig heeft om naar mijn praktijk te komen dan mag deze begeleider de praktijk niet betreden. Heeft uw begeleider één van bovenstaande klachten? Wilt u dan iemand anders vragen om u te begeleiden?

Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd, heeft u vragen dan kunt u contact met mij opnemen via de e-mail of via 0320 244455.

Met vriendelijke groeten,

Hetty van Epen